Welke Apps kan ik het beste installeren op mijn iPhone?

iPhone6display_innovationMocht je een iPhone hebben dan moet je daar natuurlijk ook een aantal apps op installeren. Allereerst moet je natuurlijk de gratis chatdienst WhatsApp installeren. Hiermee kan je gratis sms-en naar andere gebruikers die deze dienst ook hebben. Een andere variant die je ook kunt gebruiken is de chatdienst van Facebook. Hiermee kun je chatten met andere Facebook gebruikers. Natuurlijk mogen social media als Twitter, Facebook en Instagram niet op je toestel ontbreken. Om het nieuws te kunnen volgen kun je ook tal van apps installeren. Voor Nederlandse gebruikers zijn er tal van nieuwsapps zoals de app van NOS van NU.nl of van de Telegraaf.

Ook om het weer in de gaten te houden zijn er tal van apps, onder meer buienrader.nl is erg populair. Uiteraard mag de app van je bank ook niet ontbreken. Hiermee kun je via je toestel je bankzaken regelen. Google Maps is ook een app die je op je toestel moet hebben. Zodoende kun je altijd en overal weten waar je heen moet. Je zult altijd de weg weten te vinden dankzij de Google Maps app.

Om je mail te checken kun je de standaard applicatie gebruiken, maar als je een Gmail account hebt kun je deze ook installeren op je telefoon. Een app als Evernote mag ook niet ontbreken op je toestel. Hiermee kun je altijd een notitie maken of iets belangrijks opschrijven. De app van Ov9292 brengt je altijd via het openbaar vervoer op je bestemming. Er zijn ook populaire games om te spelen op je toestel. Spellen als AngryBirds, Swordigo en Need for Speed zijn mateloos populair en kunnen je uren vermaak bezorgen. Daarnaast zijn er tal van andere apps beschikbaar om te downloaden. Maar vaak kom je er zelf wel achter welke je wel of niet gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *