iPhone XS Max

De iPhone Xs Max; de grootste iPhone ooit gemaakt met een fors 6.5 inch OLED-display. Het is de iPhone waar liefhebbers van grote displays van zullen smullen. De iPhone Xs Max is niet zomaar een smartphone; het heeft alles wat je zoekt in een smartphone. Het is gebruiksvriendelijk maar bovendien ook zo snel als de bliksem.

Of je dit toestel nu bij Tele2 wilt kopen of Ben; op deze pagina vind je de allerbeste iPhone Xs Max abonnementen. Gebruik de filters om de abonnementen te wijzigen naar je wensen en eisen. De iPhone Xs Max is verkrijgbaar in de kleuren Silver, Space Gray en Gold. Maak een keuze tussen 64GB, 256GB of 512GB opslagruimte en je bent klaar om de grootse iPhone te ontvangen.

iphone XS max

Vergelijk de goedkoopste iPhone XS Max abonnementen


De laatste toevoeging aan het smartphone assortiment van Apple is de iPhone Xs Max, tegelijk met de iPhone Xs en Xc gepresenteerd tijdens de officiële presentatie op 12 september 2018. Met de iPhone Xs Max zal Apple ongetwijfeld weer scoren op de smartphonemarkt. De nieuwe iPhone Xs Max is de grote versie van de iPhone Xs welke een 5.8 inch display heeft.

Display en design

Het nieuwe Apple toestel is uitgerust met een buitengewoon groot 6.5 inch OLED-display. Wie van een groot maar scherp display houdt, bijvoorbeeld voor het bekijken van films, is de iPhone Xs Max een aantrekkelijke keuze. Wat het scherm nog beter maakt is dat het een OLED-type display is. Dit garandeert een hogere zwartwaarde, hoger contrast en is in meerdere opzichten superieur aan de gebruikelijke IPS LCD’s van Apple. Het display van de iPhone Xs Max is voorzien van een resolutie van 1242 x 2688 pixels resolutie (458 ppi). Het grote display heeft aan de bovenkant een inkeping zodat er maximaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte voor het display. Aan beide zijden van deze inkeping is de statusbalk te bewonderen zodat je altijd inzicht hebt. Het ontwerp is verder afgeleid van de iPhone X van afgelopen jaar met afgeronde randen en een glazen achter- en voorkant. De behuizing heeft een dikte van 7.7 mm en de smartphone weegt in het geheel 208 gram.

iphone xs kleuren

Camera

Wie hoopt op een dual-camera in de nieuwe iPhone Xs Max ziet de wensen uitkomen. Er is namelijk wederom een dubbele 12 megapixel camera aan de achterkant te vinden; een genot voor iedereen die graag foto’s maakt met de smartphone. Vorig jaar introduceerde Apple een vroegere versie van deze camera al in de iPhone X. De camera in de iPhone Xs Max is echter veel beter met f/1.8 diafragma, optische beeldstabilisatie en Quad LED flitser. Met allerlei nieuwe technieken en features is het een ongekend goede camera voor elk type gebruiker. Smart HDR, fase detectie autofocus, 4K video, gezichtsherkenning; werkelijk alles is aanwezig in deze topcamera. Je zou haast vergeten dat er ook nog een selfiecamera is aan de voorkant met 12 megapixels. De frontcamera heeft een f/2.2 diafragma, HDR, panoramamodus en gezichtsherkenning. Uiteraard kun je ook met de iPhone Xs Max weer gebruik maken van Live Photos.

Hardware en prestaties

Van de duurste iPhone ooit mag je wat verwachten als het je om snelheid en prestaties te doen is. Gelukkig zal de iPhone Xs Max je niet teleurstellen op dit gebied. Onder de motorkap van deze schoonheid zit de robuust Apple A12-chipset samen met 4GB werkgeheugen; een combinatie die Apple nog niet eerder geïntroduceerd heeft. De techniek voor het maken van de chipset is verbeterd waardoor de chip kleiner van formaat is maar ook sneller. Het gaat snel met de vooruitgang op chipgebied en dat betaalt zich uit in betere prestaties op alle vlakken. De batterij is draadloos op te laden en heeft de langste batterijduur van alle iPhones.

Bij het kopen van de iPhone XS Max heb je de keuze uit drie varianten, dit is anders dan andere jaren. Er is de instapversie met 64GB opslagruimte, een versie met 256GB opslag en een versie met 512GB. Als je niet veel data op je smartphone bewaart dan heb je waarschijnlijk genoeg aan het instapmodel. Uiteraard kun je de opslagcapaciteit achteraf niet uitbreiden dus maak meteen de goede keuze. Mocht het nodig zijn dan kun je altijd nog iCloud gebruiken voor extra opslagruimte.

iPhone XS Max abonnement

De iPhone XS Max abonnementen zijn al meteen na de presentatie te bestellen waarbij diverse providers adverteren met de laagste tarieven. Als je het toestel met 1 of 2-jarig contract bestelt dan loont het om de prijzen te vergelijken. De iPhone XS Max acties die op dit moment verspreid worden zijn door ons opgepikt en in de vergelijker geplaatst. Op deze pagina kun je de iPhone Xs Max kopen met abonnement; vergelijk de providers en je weet meteen waar je de iPhone Xs Max het goedkoopst kunt kopen.