iPhone XR

De iPhone Xr met abonnement kopen? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Wij vergelijken de allerbeste en goedkoopste aanbiedingen van deze krachtige iPhone dat boordevol nieuwe features gelanceerd is. Wat denk je van de nieuwe A12 chipset, 6.1 inch display en iOS 12? Dan hebben we het nog niet eens over de hoge resolutie van het LCD scherm, lange batterijduur en de nieuwe 12 megapixel camera. Dit is de iPhone waar Apple de meeste hoop op heeft gevestigd; betaalbaar en kwaliteit van de hoogste plank.

Kortom, dit is de smartphone die je wilt kopen. De iPhone Xr is verkrijgbaar in de kleuren Black, Red, Yellow, Blue en Coral. Maak een keuze tussen 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte en je bent klaar om te bestellen.

iphoneXR

Vergelijk de goedkoopste iPhone XR abonnementen


De dag des oordeels viel dit jaar wederom op 12 september; dit was de datum waarop Apple drie nieuwe modellen introduceerde. De namen? iPhone Xs, Xs Plus en Xc. Het goedkoopste model met de laagste adviesprijs is de iPhone Xr. Hoewel de prijs lager is wordt er nog altijd gesproken over een high-end model dat bovendien over kwalitatieve onderdelen beschikt.

Display en design

Het ontwerp van de iPhone Xr heeft veel weg van de iPhone X van vorig jaar. Apple heeft op designgebied weinig werk gehad en heeft zich dus volledig gefocust op de interne onderdelen. Het ontwerp van de iPhone Xr wijkt af van de oude iPhone X op het gebied van de grootte. De smartphone heeft namelijk geen 5.8 inch display maar een 6.1 inch scherm. Bij de iPhone Xr is er bovendien gekozen voor LCD en niet voor OLED zoals bij de andere twee nieuwe modellen. Dit betekent minder goede zwartwaarden maar het is niets om je zorgen over te maken. Eerdere modellen zoals de iPhone 8 en daarvoor beschikten ook over een LCD display. Uiteraard is ook dit ontwerp water- en stofbestendig met een IP67 certificatie. Dit is een soort van garantie dat de smartphone een verblijf onder water van maximaal een half uur tot 1 meter diepte kan weerstaan. Het display van de iPhone Xr heeft een resolutie van 828 x 1792 pixels (326 ppi).

Camera

Schiet je graag foto’s met je iPhone? Dan kun je dat nu nog beter doen en in een hogere kwaliteit. De megapixels zijn gelijk gebleven met 12 megapixel maar de features zijn wederom uitgebreid. Niet dat het aantal megapixels veel zegt maar bij deze camera wel. De kwaliteit van de foto’s is nog beter als je de functies Smart HDR en fase detectie autofocus gebruikt. Er zijn nog meer functies die je kunnen helpen bij het maken van je foto’s. Zelfs de TrueDepth frontcamera beschikt over de nodige functies. Met de camera achter maak je video’s in maximaal 4K kwaliteit, de frontcamera kan video’s opnemen in 1080p.

Hardware en prestaties

Onder het scherm zit de chipset verstopt die wederom een upgrade heeft gehad. Deze A12 processor is volledig nieuw en sneller dan ooit. De kernen van de processor individueel taken uitvoeren wat een verbetering in snelheid betekent tijdens multitasken. Om de prestaties van de toch al snelle iPhone nog verder te verbeteren beschikt de 6.1 inch iPhone Xr over 3GB werkgeheugen en iOS 12. Dit is het nieuwste besturingssysteem van Apple. Wat je nog meer onder scherm tegenkomt is de batterij. Deze is groter van formaat waardoor er meer energie in zit en de telefoon langer meegaat op een volle lading. Dit komt tot uiting in de langere batterijduur tijdens het bellen maar ook tijdens internetten houdt de smartphone het langer vol.

iPhone XR abonnement

Bij het kopen van een iPhone Xr heb je de keuze uit drie modellen. Deze modellen verschillen alleen door de opslagruimte. Dit zijn de beschikbare modellen die je kunt aanschaffen: 64GB, 128GB en 256GB opslagruimte. Uiteraard geldt dat het model met de meeste opslagruimte het duurst. Gelukkig helpen wij je te besparen op je abonnement. Op deze pagina kun je de iPhone Xr kopen met abonnement; vergelijk de providers en je weet meteen waar je de iPhone Xr het goedkoopst kunt aanschaffen.