iPhone 8

De iPhone 8 met abonnement kopen? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Wij vergelijken de allerbeste en goedkoopste aanbiedingen van dit enerverende toestel dat boordevol nieuwe features gelanceerd is. Wat denk je van de nieuwe A11 chipset, draadloos opladen en iOS 11? Dan hebben we het nog niet eens over de hogere resolutie van het scherm, langere batterijduur en de nieuwe 12 megapixel camera. Kortom, dit is de smartphone die je wilt kopen. De iPhone 8 is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Het toestel is hiernaast verkrijgbaar met 64GB maar ook met 256GB.

iphone 8 abonnement

Vergelijk de goedkoopste iPhone 8 abonnementen


De dag des oordeels viel dit jaar op 12 september. Op deze datum kon de gehele wereld het oordeel vellen over de nieuwe iPhone 8. Wat is er nieuw aan deze fantastische update?

Design

Laten we beginnen bij het design. Wat opvalt is dat de achterkant gemaakt is van een ander materiaal, namelijk glas. Dit was nodig om draadloos opladen mogelijk te maken, wat dus een nieuwe feature is. Het glazen ontwerp lijkt wat weg te hebben van de iPhone 4 generatie maar toch zie je dat het om een moderne iPhone gaat. Uiteraard is ook dit ontwerp water- en stofbestendig met een IP67 certificatie. Dit is een soort van garantie dat de smartphone een verblijf onder water van maximaal een half uur tot 1 meter diepte kan weerstaan. Het display van de iPhone 8 heeft een grootte van 4,7 inch, even groot als de voorganger, met een resolutie van 750 x 1334 pixels (326 ppi).

Camera

Schiet je graag foto’s met je iPhone? Dan kun je dat nu nog beter doen en in een hogere kwaliteit. De megapixels zijn gelijk gebleven met 12 megapixel maar de features zijn wederom uitgebreid. Niet dat het aantal megapixels veel zegt maar bij deze camera wel. De kwaliteit van de foto’s is nog beter als je de functies HDR en autofocus gebruikt. Er zijn nog meer functies die je kunnen helpen bij het maken van je foto’s. Zelfs de frontcamera beschikt over de nodige functies. Met de camera achter maak je video’s in maximaal 4K kwaliteit, de frontcamera kan video’s opnemen in 1080p.

Hardware en prestaties

Onder het scherm zit de processor verstopt die ook verbeterd is. Deze A11 processor met vier kernen is volledig nieuw en sneller dan ooit. Er zit een grafische chip in van 2.5 Ghz en 6 kernen. Deze kunnen individueel taken uitvoeren wat een verbetering in snelheid betekent tijdens multitasken. Wat je nog meer onder scherm tegenkomt is de batterij. Deze is groter van formaat waardoor er meer energie in zit en de telefoon langer meegaat. Dit komt tot uiting in de langere spreektijd tijdens het bellen maar ook tijdens internetten houdt de smartphone het langer vol. Zoals eerder gemeld is de batterij in deze iPhone zonder bedrading op te laden.

iPhone 8 abonnement

Bij het kopen van een iPhone 8 heb je de keuze uit twee modellen. Deze modellen verschillen alleen door de opslagruimte. Dit zijn de beschikbare modellen die je kunt aanschaffen: 64GB en 256GB. Uiteraard geldt dat het model met de meeste opslagruimte het duurst. Gelukkig helpen wij je te besparen op je abonnement. Op deze pagina kun je de iPhone 8 kopen met abonnement; vergelijk de providers en je weet meteen waar je de nieuwste iPhone het goedkoopst kunt aanschaffen.