iPhone 7 abonnementen

De iPhone 7 werd na een jaar wachten op 7 september aangekondigd tijdens het Apple Event in Cupertino, Verenigde Staten. Na de eerder dit jaar uitgebrachte iPhone SE model was het nu weer tijd voor het echte werk; de iPhone 7. Dit toestel wordt door Apple als het belangrijkste product van 2016 gezien. Gezien het uiterlijk doet het toestel denken aan de iPhone 6S maar het is op veel punten verbeterd. De meest recente technologie is in het nieuwe toestel van Apple verwerkt. Zo beschikt het display over Gorilla Glass 5 en is het toestel water- en stofdicht. De iPhone 7 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, gitzwart, grijs, goud en roségoud. Het toestel is hiernaast verkrijgbaar met 32GB, 128GB maar ook met 256GB.

iphone-7 abonnementen

Vergelijk de goedkoopste iPhone 7 abonnementen


Display

Het display van de iPhone 7 meet 4,7 inch en is hiermee even groot als de iPhone 6 en 6S. Met deze grootte is het 0,8 inch kleiner dan het display van de iPhone 7 Plus; de grotere broer van het toestel. De resolutie van het Retina display is 1334 x 750 pixels en het heeft een ppi van 326. Het display beschikt over de nieuwe 3D Touch technologie waardoor het drukgevoelig is.

Camera

De camera aan de achterkant van de iPhone 7 is scherper en helderder dan de iPhone 6S camera. Net zoals de iPhone 6S camera beschikt de iPhone 7 camera over een 12 megapixel sensor. Het verschil zit hem echter in optische beeldstabilisatie. Video’s kunnen geschoten worden in 4K en de Live Photos feature is eveneens aanwezig. Voor het bellen met FaceTime is er een 7 megapixel camera te vinden aan de voorkant van de iPhone 7. Met deze camera is 1080p de maximale videokwaliteit.

Hardware en software

Tegelijk de iPhone 7 werd de tiende versie van het Apple besturingssysteem gepresenteerd; iOS 10. In deze versie zijn apps zoals de Berichten app verbeterd, is het design van apps aangepast en is Siri beschikbaar gesteld voor gebruik in apps van derden. De spraakassistent zal hierdoor ook in andere apps dan die van Apple zelf gebruikt kunnen worden. Dit biedt veel mogelijkheden voor ontwikkelaars die van deze technologie gebruik willen maken. Onder de motorkap is de iPhone 7 een echte krachtpatser met een razendsnelle A10 processor, M10 bewegingsprocessor, snellere GPU en 2GB RAM. De processor is op dit gebied waarschijnlijk één van de besten ter wereld. Zoals verwacht mag worden van het nieuwste iPhone model is het toestel geschikt voor 4G waardoor internet zo snel mogelijk is. Hiernaast is de iPhone 7 voorzien van een 1960 mAh batterij, NFC technologie en zijn er stereo speakers. De home button is veranderd en maakt nu gebruik van een tactic engine. Er zijn drie versies te koop van de iPhone 7 te weten met 32GB, 128GB of 256GB opslagruimte.

iPhone 7 abonnement

De iPhone 7 aanbiedingen zijn al direct na de introductie van het toestel live gegaan waarbij verschillende providers adverteren met lage tarieven. De prijzen van een losse iPhone 7 verschillen vlak na de introductie niet veel maar als het toestel met een 2-jarig contract besteld wordt dan loont het om te vergelijken. De iPhone 7 acties zorgen ervoor dat je eenvoudig een abonnement voor de iPhone 7 kunt vinden. Op deze pagina worden de laatste abonnementen getoond met bijbehorende tarieven.