iPhone 7 Plus abonnementen

De iPhone 7 Plus modellen zijn 7 september tegelijk aangekondigd. Eerder dit jaar was het tijd voor het kleinere SE model maar iedereen wachtte nog meer de nieuwe iPhone 7 toestellen. De iPhone 7 Plus is de versie met het grootste display van 5,5 inch. Apple heeft de laatste technologie in de behuizing geplaatst zodat je zeker weet dat je met de tijd meegaat. Zo is de iPhone 7 Plus stof- en waterdicht, heeft het stereospeakers en is het verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: zwart en gitzwart. Het toestel is hiernaast verkrijgbaar met 32GB, 128GB maar ook met 256GB.

iphone-7 abonnementen

Vergelijk de goedkoopste iPhone 7 Plus abonnementen


Display

Het display van de iPhone 7 Plus meet 5,5 inch en is dus even groot als het scherm van de iPhone 6 Plus en 6S Plus. Het is 0,8 inch groter dan het display van de iPhone 7; de kleinste versie van de twee gepresenteerde modellen. De resolutie van het Retina display is 1920 x 1080 pixels en het heeft een ppi van 401. Het display beschikt zoals te verwachten valt over de handige en revolutionaire 3D Touch technologie dat drukgevoeligheid aan het scherm toevoegt.

Camera

De camera is het onderdeel waar de iPhone 7 Plus zich van alle concurrenten onderscheidt. Apple heeft erg haar best gedaan om deze camera het beste van de markt te maken. De iSight camera heeft niet één sensor maar twee sensoren. Deze hebben beiden 12 megapixels en werken op het juiste moment samen zodat iedere foto perfect wordt weergegeven. Door dit camera systeem met wijdehoek- en telelens is het mogelijk om verder in te zoomen zonder kwaliteitsverlies. Als je graag foto’s maakt met de iPhone dan kun je niet zonder dit toestel. Met de camera kunnen video’s geschoten worden in 4K en de Live Photos feature is ook aanwezig. Voor het bellen en selfies met de frontcamera is er een 7 megapixel camera te vinden aan de voorkant van de iPhone 7 Plus. Met deze frontcamera is 1080p de maximaal haalbare videokwaliteit.

Hardware en software

De presentatie van de iPhone 7 modellen was ook het moment van het live gaan van iOS. De laatste versie van iOS is nog beter, sneller en efficiënter dan de voorganger. Zo is de Berichten app verbeterd, is het ontwerp van een aantal apps gewijzigd en komt Siri naar apps van derden. Achter het display is een beauty van een processor te vinden; de A10 fusion processor met hulp van de M10 bewegingsprocessor en een veel snellere GPU. Dit is vermoedelijk de beste chipset die op dit moment beschikbaar is in een smartphone. De 7 Plus iPhone is geschikt voor 4G en heeft gemiddeld een batterijduur die 2 uur langer is dan die van de iPhone 6S Plus. Verder beschikt de 7 Plus over stereospeakers voor geweldig geluid en een haptic feedback thuisknop. Er zijn drie versies te koop van de iPhone 7 Plus: 32GB, 128GB of 256GB opslagcapaciteit.

iPhone 7 Plus abonnement

De iPhone 7 Plus aanbiedingen zijn binnen een dag na de presentatie al beschikbaar gemaakt voor de gebruikers die er snel bij willen zijn. De prijzen van een losse iPhone 7 Plus zijn in het begin bij alle providers en retailers gelijk maar binnen korte tijd verandert dit. Vooral bij een abonnement lopen de tarieven ver uiteen. Het is voordelig om te vergelijken als je een iPhone 7 Plus met contract wilt bestellen. Hetzelfde aantal belminuten, sms’jes en data kan bij de ene provider veel duurder zijn dan bij de andere provider. Op deze pagina worden de laatste 7 Plus abonnementen getoond met bijbehorende tarieven.