iPhone 5S

De iPhone 5S is op 10 september 2013 aangekondigd en volgt daarmee de iPhone 5 op. Het uiterlijk van het toestel is ten opzichte van haar voorganger niet veel veranderd. De veranderingen en verbeteringen hebben vooral binnenin plaatsgevonden. Het is op dit moment de iPhone dat het best verkoopt. Na een lange periode moeilijk leverbaar te zijn, zoals elke iPhone bijna, is de iPhone 5S met abonnement op dit moment volledig leverbaar. Je kunt de iPhone 5S met abonnementen van KPN, Vodafone, Hi, Telfort, T-mobile afsluiten. Op zoek naar de prijzen van iPhone 5S met abonnement? Kijk bij de aanbieders op deze website.

Vergelijk de goedkoopste iPhone 5S abonnementen

[mq-productvergelijking filter=”iphone 5s”]

Kleuren en behuizing

De iPhone 5S ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de iPhone 5. Het toestel wordt geleverd in drie kleuren: Silver (wit/zilver), Gold (wit/champagne) en Spac Gray (zwart/grafiet). De behuizing is van hoogwaardig aluminium met afgeslepen randen wat het toestel een modern en strak uiterlijk geeft. Een klein veranderd detail is de glimmende rand rondom de thuisknop, dit heeft te maken met de nieuwe Touch ID functie op het toestel.

Specificaties

De iPhone 5S heeft een A7-processor welke twee keer zo snel moet werken als die van de iPhone 5. De 64-bits A7 chip zorgt voor het snel opstarten van apps en het vloeiender laten draaien van zwaardere apps zoals sommige games. Iets anders nieuws is de M7 motion coprocessor. Deze houdt iedere beweging bij, de iPhone kan bijhouden of de gebruiker loopt, stilstaat of rijdt. Dit levert mogelijkheden op voor bepaalde apps waarbij beweging noodzakelijk is. Ook de camera in de iPhone 5S is verbeterd. Het gaat nog steeds om een 8.0 megapixel camera maar wel met een grotere sensor en groter diafragma. Door de vernieuwde sensor worden individuele pixels een stuk groter en het diafragma zorgt voor meer licht op de sensor. Ook heeft de camera een dubbele led-flits die zorgt voor de juiste kleurbalans. In de homeknop van de iPhone 5S zit een vingerafdrukscanner verwerkt, de Touch ID-sensor. Wanneer er een vinger op de homeknop wordt gelegd scant de sensor de afdruk en zo kan het toestel worden ontgrendeld. Volgens Apple kunnen er 5 verschillende afdrukken worden ingesteld voor de ontgrendeling. Ook is het mogelijk om apps aan te kopen met een vingerafdruk.

Opslagruime ten prijzen

De iPhone 5S is verkrijgbaar in versies van 16, 32 en 64 GB. Het is niet mogelijk om de opslagruimte uit te breiden. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal GB en zijn als volgt:
• 16GB iPhone 5S: €699
• 32GB iPhone 5S: €799
• 64GB iPhone 5S: €899

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *