iPhone 12

De 2020 iPhone? Dan hebben we het over de iPhone 12. Hoewel er maar liefst 4 modellen op de markt zijn gebracht, is dit de originele iPhone 12. Het is niet de grootste, niet de kleinste, niet de snelste, maar ook niet de langzaamste: het is de perfecte combinatie van alle modellen. Als instapmodel is de iPhone 12 alsnog een razendsnelle telefoon met alle benodigde functies.

Dankzij de Apple A14 Bionic-chipset beschikt de iPhone 12 net als de ‘Pro’-varianten over de ultrasnelle chipset. Alleen de prijs is beduidend lager. Dat neemt niet weg dat de iPhone 12 alles heeft wat je mag wensen van een moderne smartphone: stof- en waterbestendigheid met IP68-certificatie, nieuwe 12 MP dual-camera, iOS 14, verbeterde Face ID en meer. Het zijn de bekende features waar het om draait bij de iPhone 12, het nieuwste Apple-model voor het jaar 2020.

Of je dit toestel nu bij Vodafone wilt kopen of Tele2; op deze pagina vind je de voordeligste iPhone 12 abonnementen. Gebruik de filters om de abonnementen naar je wensen en eisen aan te passen. De iPhone 12 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en groen. Maak een keuze tussen 64, 128 of 256 GB opslagruimte en je krijgt de iPhone 12 zo snel mogelijk geleverd.

iphone 12 kleuren

Vergelijk de goedkoopste iPhone 12 abonnementen