iPhone 12 Pro Max

De grootste iPhone van 2020: de iPhone 12 Pro Max. Met het 6,7-inch Super Retina XDR-display krijg je toegang tot een scherm van formaat. Met scherpe beelden, hoge resolutie en allerlei technische hoogstandjes is dit een van de beste smartphoneschermen ter wereld. Maar het is niet alleen de grootte van het display waardoor de iPhone 12 Pro Max deze naam draagt. De ‘Pro’ in de naam duidt op de professionele kant van de smartphone met hogere prestaties, betere energiezuinigheid en fotografische kwaliteit.

Zo zorgt de supersnelle A14 Bionic-chipset ervoor dat je kunt gamen zonder vertraging en is de batterijduur nog langer. Foto’s en video’s maak je met de nieuwe triple-camera: een drievoudige camera met 64 MP hoofdcamera met LiDAR-scanner 4k video-opnames. Selfies maak je met de 12 MP TrueDepth-camera dat niet alleen over Face ID beschikt, maar ook over een slow-motion selfiemodus. Al met al een prachtige Apple-telefoon die z’n geld meer dan waard is.

Of je deze iPhone 12 Pro Max nu bij T-Mobile wilt kopen of KPN; op deze pagina vind je de goedkoopste iPhone 12 Pro Max abonnementen. Gebruik de filters om de abonnementen naar je wensen en eisen aan te passen. De iPhone 12 Pro Max is te koop in de kleuren grafiet, zilver, goud en oceaanblauw. Maak een keuze tussen 128, 256 of 512 GB opslagruimte en je bent ready to go.

iphone 12 pro max design

Vergelijk de goedkoopste iPhone 12 Pro Max abonnementen