iPhone 12 Mini

De kleinste 2020 iPhone? Dan hebben we het over de iPhone 12 Mini. Hoewel er maar liefst 4 modellen op de markt zijn gebracht, is dit de kleinste variant van de iPhone 12. Dat neemt niet weg dat het een uitzonderlijke combinatie van onderdelen aan de binnenzijde verstopt. Apple heeft het voor elkaar gekregen om het compacte model te voorzien van de beste hardware, zoals de Apple A14 Bionic-chipset die ook te vinden is in de Pro-modellen.

Bovendien heeft de 5,4-inch Phone 12 Mini alle moderne specificaties die er niet om liegen: stof- en waterbestendigheid met IP68-certificatie, nieuwe 12 MP dual-camera, 12 MP selfiecamera, iOS 14,
Super Retina XD display, snelladen, draadloos opladen en nog veel meer.

Of je dit toestel nu bij T-Mobile wilt kopen of Ben; op deze pagina vind je de beste keuze iPhone 12 Mini abonnementen. Gebruik de filters om de abonnementen en tarieven naar je wensen en eisen aan te passen. De iPhone 12 Mini is te koop in de kleuren Zwart, wit, (PRODUCT)RED, groen en blauw. Maak een keuze tussen 64, 128 of 256 GB opslagruimte en je bent snel voorzien van de eerste mini-iPhone ooit.

iphone 12 mini front

Vergelijk de goedkoopste iPhone 12 Mini abonnementen