Hoeveel smsjes heb ik nodig?

iPhone6display_contrastTegenwoordig is het niet nodig om een groot aantal aan sms-jes op te nemen in je abonnement. Want steeds meer mensen maken gebruik van gratis chatdiensten als WhatsApp en Facebook chat. Daardoor neemt het aantal verstuurde sms-jes aanzienlijk af. Heb je zelf een internet abonnement dan kun je ook gebruik maken van deze gratis chatdiensten. Veel mensen hebben deze chatdiensten ook. Maar mocht je nu iemand willen bereiken die geen gebruik maakt van deze chatdiensten dan kun je ervoor kiezen om een klein aantal aan sms-jes te nemen. Daardoor kun je toch blijven sms-en zonder dat de kosten hoog oplopen.

Maar misschien vind je het wel fijn om veel te sms-en. Dan moet je voor een groot aantal sms-jes kiezen. Het aantal sms-jes kan varieren van 50 tot wel 500. Hier moet je zelf een keuze in maken. Ben jij iemand die veel sms-t dan moet je een groot aantal aan sms-jes kiezen. Vaak moet je dan kiezen vanaf 200 sms-jes. Maar ben je juist iemand die veel gebruik maakt van gratis chatdiensten en ben je veel in contact via social media als Facebook en Twitter, dan kun je voor een kleiner aantal aan sms-jes kiezen. Vaak is het dan al genoeg om ongeveer 75 tot 100 sms-jes te hebben.

Het aantal sms-jes versturen per persoon neemt steeds meer af door de opkomst van de genoemde chatdiensten. Deze opkomst moet je meenemen in je overweging hoeveel sms-jes je in je abonnement wilt hebben. Steeds meer mensen komen achter de voordelen om gratis te sms-en en welke mogelijkheden de gratis chatdiensten bieden. Maar het is wel raadzaam om een aantal sms-jes op te nemen in je abonnement, om toch altijd te kunnen sms-en als het nodig mocht zijn.

Beoordeel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *