Hoeveel belminuten heb ik nodig?

ios8Een veel gestelde vraag tijdens het aanschaffen van een abonnement is de vraag hoeveel belminuten je moet nemen. Uiteraard is dit helemaal persoonsgebonden. Het aantal belminuten hangt er vanaf hoe veel je zelf belt. Dit kun je natuurlijk meten met je vorige toestel en/of abonnement. Belde je hier veel mee? Dan kun je kiezen om veel belminuten in je abonnement op te nemen. Maar misschien sms-te je meer of maakte je meer gebruik van diensten als WhatsApp waar je gratis mee kunt chatten. Dan is het verstandig om bij je abonnement niet al te veel belminuten op te nemen, want deze ga je dan niet gebruiken en dan betaal je dus voor niets.

Je moet goed nadenken over hoeveel belminuten je wilt. Ben je iemand die veel met de telefoon aan het oor zit? Dan doe je er goed aan om veel belminuten in je abonnement op te nemen. Ben je echter iemand die erg weinig belt en alleen als het strikt noodzakelijk is? Dan kun je een abonnement nemen met niet zo veel belminuten. Natuurlijk kun je ook een veilige tussenweg nemen. Mocht je een maand hebben waarin je veel belt dan kom je niet in de problemen. Soms kan er ook een maand tussen zitten waarin je wat minder belt. Een abonnement dat dan ongeveer in het midden qua belminuten zit is dan aan te raden.

Vaak kun je kiezen uit belminuten te beginnen vanaf 50. Deze kunnen oplopen tot 400 of meer. Bel je niet erg veel dan heb je aan 50 belminuten per maand genoeg. Bel je wel veel dan zul je een abonnement moeten nemen dat rond de 400 belminuten zit. Maar dat hangt natuurlijk wel van jezelf af. Je moet goed overwegen of je een beller bent of niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *